Kenali Produk-Produk Kilang OEM Hasilkan Setiap Hari

PANGGILAN KEPADA USAHAWAN PRODUK! Bina produk jenama sendiri terus di kilang FormulaBIndustry. Kilang OEM bertaraf GMP ini akan membantu anda membina produk pertama atau sedia ada dengan harga yang rendah berserta kelulusan seperti KKM , HALAL dan MESTI. Lawati www.FormulaBIndustry.com . TAWARAN HARGA DAN TEMUJANJI EKSKLUSIF sehingga 31 OGOS ini. KLIK di sini sekarang! Atau hubungi saya di 0198805049. *Hubungi sekarang untuk EARLY- BIRD-PROMO - Temujanji eksklusif bersama RND dan Sales Executive Tuan Bolyan Ahmad*

pernah tak anda terfikir, kat mana ya Kilang OEM produk-produk kecantikan dan kesihatan , produk makanan dan minuman atau pun produk krim kanak-kanak ni terhasil? Semuanya imported dari Kilang OEM luar negara ke?

jawapannya? eh mana ada. dah nak masuk 2020 , di Malaysia dah ada produk Kilang OEM sendiri sejak tahun 2000 lagi. Ada lagi awal seperti kilang minuman ( Cap Ayam, Cap Long Chan ). Antara kilang OEM yang paling lama bertapak di Malaysia boleh klik di sini 

Kilang-Kilang OEM ni hasilkan MOQ yang tinggi setiap hari ( nama pun kilang ) dari minimum 1000 pcs sehingga 50,000 sehari. Banyak kan?

Apa produk-produk Kilang OEM hasilkan setiap hari? 

5 produk ini adalah produk popular permintaan ramai di Kilang OEM, antaranya

1.Sabun

sabun kilang oem

simple kan? produk sabun ni permintaan superb sangat di kilang OEM. Yang biasa kita guna di pasaraya tu anda jangan terperanjat ya, semua nya made in Malaysia , Kilang OEM kita.

2. BB Cream

bb cream kilang oem

tak dinafikan , pengguna sekarang dah tak kisah akan jenama kerana jenama yang ada certification seperti HALAL, MESTI, KKM dan dibuat dari Kilang OEM bertaraf GMP itu sudah memadai. Tapi kalau ada brand ( terkenal ) its a bonus! Bukan semua produk luar negara ada KKM dan HALAL tau!

3. Hair Pomade

hair pomade kilang oem

hair pomade seronok pakai, seronok juga kalau dapat gayakan rambut dengan style. Permintaan hair pomade di Kilang OEM kurang berbanding lain-lain, bukan kerana ianya tidak bagus. Kebanyakkan Usahawan Hair Pomade letakkan harga terlalu tinggi hanya untuk produk rambut berbanding produk rambut dari luar negara seperti Gat**y, Br***eam dsb. Pastikan anda nak buat produk mestilah harga mesra pengguna, jika tidak produk ini akan terkubur di bawah katil ( krik-krik )

4. Lips Matte

lips matte kilang oem

70% population kat malaysa ni semua nya perempuan. Dan boleh kata setiap wanita dari umur 10 tahun ( yes im serious ) , sehingga umur 60 tahun keluar rumah wajib pakai gincu ataupun Lips Matte. Lips Matte adalah produk terlaris yang setiap bulan pengeluaran tinggi di Kilang OEM

5. Minyak Wangi

minyak wangi kilang oem

boleh katakan minyak wangi di Malaysia ini masih beberapa Usahawan yang baru mulakan. Boleh kira dengan jari. Brand lain semua dari luar negara. Permintaan minyak wangi amat tinggi dari kalangan pengguna.  Boleh letakkan produk wangian dalam incoming list produk anda. Market tinggi tapi competition rendah! Jangan risau wangian jenis apa yang bakal anda present, di Kilang OEM, mereka punyai department RND yang akan mudahkan anda untuk tahu wangian jenis macam mana ramai pengguna suka

Produk-produk kilang OEM ini, setiap hari , setiap bulan dihasilkan tanpa henti. Permintaan pengguna dari dalam dan luar negara tinggi dan pasaran meluas. Moga info di atas memberi andainfo dan pilihan untuk membina produk jenama sendiri kelak.

PANGGILAN KEPADA USAHAWAN PRODUK! Bina produk jenama sendiri terus di kilang FormulaBIndustry. Kilang OEM bertaraf GMP ini akan membantu anda membina produk pertama atau sedia ada dengan harga yang rendah berserta kelulusan seperti KKM , HALAL dan MESTI. Lawati www.FormulaBIndustry.com . TAWARAN HARGA DAN TEMUJANJI EKSKLUSIF sehingga 31 OGOS ini. KLIK di sini sekarang! Atau hubungi saya di 0198805049. *Hubungi sekarang untuk EARLY- BIRD-PROMO - Temujanji eksklusif bersama RND dan Sales Executive Tuan Bolyan Ahmad*

 

 

2 thoughts on “Kenali Produk-Produk Kilang OEM Hasilkan Setiap Hari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *